Tarieven kinderopvang Prins Vleermuis

Bruto tarieven per 1 januari 2024

Kinderdagverblijf  (49 weken).

  • 49 weken contract Kazerne: u heeft geen opvang tussen kerst en oud & nieuw. Daarnaast heeft u twee weken binnen de bouwvak géén opvang. Welke weken dit zijn zullen wij jaarlijks bekijken en in de maand november voorgaand het jaar communiceren. In 2024 zijn dat week 31 en 32.
    Heeft u in (één van) deze weken toch opvang nodig, dan is dit aan te vragen.
  • VVE contract Wageningen: 40 (school)weken (Regio Midden Nederland)
  • De BSO contracten blijven ongewijzigd op 40 (school)weken (regio midden Nederland). De schoolvakanties die gelden worden door de scholen vastgesteld en door ouders aan ons doorgegeven.

Tarieven

KDV € 10,25
BSO €    9,12

Netto tarieven

Hoeveel u netto aan kinderopvang betaalt is afhankelijk van uw (gezamenlijk) inkomen, de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst, werkgeversbijdrage(n) en de doelgroepenbijdrage van de gemeente en/of het UWV.

Het brutobedrag van Kinderopvang Prins Vleermuis ligt altijd lager dan het maximumbedrag dat de belastingdienst hanteert. Dit betekent dat u meestal in aanmerking komt voor de maximale kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Informatie over kinderopvangtoeslag en het aanvragen daarvan kunt u vinden op www.belastingdienst.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met de Belastingtelefoon, telefoonnummer 0800 0543. Hier kunt u ook vragen of u een Engelstalige medewerker aan de telefoon kunt krijgen. Voor een proefberekening gaat u naar; Proefberekening toeslagen (belastingdienst.nl)