Wat biedt Kinderopvang Prins Vleermuis Kazerne?

Onze locatie Kinderopvang Prins Vleermuis Kazerne bevindt zich sinds juni 2011 op het voormalige kazerneterrein Prins Maurits en ligt in een bosrijke omgeving.

Sinds augustus 2019 zijn wij verhuisd naar een geheel gerenoveerd pand op een steenworp afstand van ons vorige pand.

Onze locatie bestaat uit een babygroep, een dreumesgroep, twee VE-peutergroepen in de ochtend, 2 peutergroepen hele-dagopvang en twee BSO groepen.  Door de bosrijke omgeving gaan we vaak naar buiten. Onze visie is: er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Naast het bos gaan we ook vaak naar de Ginkelse Heide, de kinderboerderij, en spelen we buiten in de zandbak of bezoeken we één van de vele speeltuinen. We houden natuurlijk ook van knutselen, verkleden,  muziek maken, zingen, dansen en voorlezen.

Ook bieden we VE aan, voorschoolse educatie, voor u waarschijnlijk beter bekend als VVE (zie ‘Overige informatie).

De BSO heeft in de winterperiode ook de beschikking tot een sporthal twee dagen per week. Daarnaast hebben we ook nog een aantal vaste bewoners, een geit Kiki, en twee konijnen, Hanna en Olaf. Ze houden allemaal van knuffelen.

Onze locatie ligt binnen vijf minuten vanaf treinstation Ede-Wageningen, binnen 10 minuten vanaf de A12 (afslag Ede) en A30 (afslag Ede-Noord). En op 10 minuten loopafstand van Ede centrum.

Voor een kleine impressie van onze locatie Kazerne, vindt u hieronder een filmpje dat door RTL is opgenomen voor

“Onderweg in de regio”

Vleermuis Campus
Vleermuis Campus
Vleermuis Campus