Tarieven kinderopvang Prins Vleermuis

Bruto tarieven per 1 januari 2023

Kinderdagverblijf  (49 weken).

 • 49 weken contract Campus en Kazerne: u heeft geen opvang tussen kerst en oud & nieuw. Daarnaast heeft u twee weken binnen de bouwvak géén opvang. Welke weken dit zijn zullen wij jaarlijks bekijken en in de maand november voorgaand het jaar communiceren. In 2023 zijn dat week 30 en 31.
  Heeft u in (één van) deze weken toch opvang nodig, dan is dit aan te vragen.
 • 49 weken contract Kernhem: u heeft geen opvang tussen kerst en oud & nieuw. Daarnaast heeft u de eerste twee weken of de derde en de vierde week of de vijfde en de zesde week binnen de zomervakantie regio midden Nederland géén opvang. Welke weken dit zijn  dient u januari van het desbetreffende jaar met ons te communiceren.
  Heeft u in (één van) deze weken toch opvang nodig, dan is dit aan te vragen.
 • VVE contract Ede: altijd 49 weken;
 • VVE contract Wageningen: altijd 40 weken;
 • De BSO contracten blijven ongewijzigd op 40 (school)weken (regio midden Nederland). De schoolvakanties die gelden worden door de scholen vastgesteld en door ouders aan ons doorgegeven.

 

Vervroegde opvang is mogelijk van 7.00-7.30 (op aanvraag)

Buitenschoolse opvang (40 weken)
86
35
40 weken
 • Uur tarief € 7,85
Populair

Maandbedrag bij een 49 overeenkomst

Maandelijks
$ 100
32
Maandelijks
 • Uurtarief € 9,12
Populair

Netto tarieven

Hoeveel u netto aan kinderopvang betaalt is afhankelijk van uw (gezamenlijk) inkomen, de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst, werkgeversbijdrage(n) en de doelgroepenbijdrage van de gemeente en/of het UWV.

Het brutobedrag van Kinderopvang Prins Vleermuis ligt altijd lager dan het maximumbedrag dat de belastingdienst hanteert. Dit betekent dat u meestal in aanmerking komt voor de maximale kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Informatie over kinderopvangtoeslag en het aanvragen daarvan kunt u vinden op www.belastingdienst.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met de Belastingtelefoon, telefoonnummer 0800 0543. Hier kunt u ook vragen of u een Engelstalige medewerker aan de telefoon kunt krijgen. Voor een proefberekening gaat u naar; Proefberekening toeslagen (belastingdienst.nl)