Soorten overeenkomsten kinderopvang

Prins Vleermuis

Kinderopvang Prins Vleermuis Kernhem kent verschillende contractvormen, hieronder nadere uitleg;

  • 52 weken contract: wanneer uw kind 4 jaar wordt vóór of tijdens de twee gesloten weken in de zomervakantie.
  • 51 weken contract: start uw kind na de zomervakantie (regio midden) dan krijgt u voor dat jaar automatisch een 51 weken contract. In de periode tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gesloten.
  • 49 weken contract: u heeft geen opvang tussen Kerst en Oud & Nieuw. Daarnaast heeft u de, de eerste twee weken, middelste twee weken of de laatste twee weken van het basisonderwijs regio midden géén opvang. Heeft u in (één van) de sluitingsweken in de zomervakantie toch opvang nodig, dan is dit vóór 31 januari van het desbetreffende jaar aan te vragen op basis van beschikbaarheid, uitsluitend via KidsKonnect ouderportaal.

 

Netto tarieven

Hoeveel u netto aan kinderopvang betaalt is afhankelijk van uw (gezamenlijk) inkomen, de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst, werkgeversbijdrage(n) en de doelgroepenbijdrage van de gemeente en/of het UWV.

Het brutobedrag van Kinderopvang Prins Vleermuis ligt altijd lager dan het maximumbedrag dat de belastingdienst hanteert. Dit betekent dat u meestal in aanmerking komt voor de maximale kinderopvangtoeslag van de belastingdienst.

Informatie over kinderopvangtoeslag en het aanvragen daarvan kunt u vinden op www.belastingdienst.nl of u kunt telefonisch contact opnemen met de Belastingtelefoon, telefoonnummer 0800 0543. Hier kunt u ook vragen of u een Engelstalige medewerker aan de telefoon kunt krijgen. Voor een proefberekening gaat u naar; Proefberekening toeslagen (belastingdienst.nl)