Locaties

Wat biedt Kinderopvang Prins Vleermuis Kernhem?

Sinds augustus 2017 is de locatie Kernhem gevestigd in Ede. Deze vestiging bevindt zich aan winkelcentrum de Parkweide. Als professionele kinderopvang bieden wij een vertrouwde omgeving voor uw kostbaarste geschenk, uw kind. Dit is bij ons een plek waar u en uw kind zich welkom en thuis horen te voelen en een plek waar een ieder zichzelf mag zijn. Bij ons staat het kind en zijn of haar belevingswereld centraal.

De locatie Kernhem bestaat uit een babygroep, een dreumesgroep, en  twee peutergroepen. Op onze locatie is het enkel mogelijk om hele dagen af te nemen (m.u.v. VVE).

De babygroep is voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar. De dreumesgroep is voor kinderen in de leeftijd van 1 tot 3,5 jaar. De peutergroepen zijn voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. De babygroep en dreumesgroep zijn beiden voorzien van een buitendeur die ons naar onze buitenruimte brengt. Dit zorgt ervoor dat er tegelijk zowel buiten als binnen gespeeld kan worden, wanneer het weer dit toelaat. Zo kunnen wij het beste inspelen op ieders wensen.

Babygroep

Op een babygroep zorgen elke dag twee, drie of vier lieve, vaste pedagogisch medewerkers voor kinderen vanaf soms pas enkele maanden oud. De kinderen worden altijd met persoonlijke aandacht precies zo verzorgd als hoe dat met de ouders is afgesproken. Opvang gebeurt zoveel mogelijk in doorlopende lijn met thuis. Door middel van een observatie systeem houden wij de ontwikkeling van de kinderen goed in de gaten en stimuleren we waar nodig. Voor de baby’s is er alle ruimte om te knuffelen, rollen, te ontwikkelen en heerlijk te ontdekken.

Dreumesgroep

Rond de leeftijd van 1 jaar, stromen de kinderen door naar de dreumesgroep. Bij het doorstromen houden we rekening met een aantal factoren. Allereerst moet er natuurlijk plek zijn op de dreumesgroep. Daarnaast houden we rekening met de ontwikkeling van een kind. Het kan dan gebeuren dat een kind dat niet de oudste op de babygroep is, wat eerder overgaat omdat het er meer aan toe is dan een kind dat net iets ouder is. Uiteraard gaat een kind eerst een aantal keren wennen, voordat het definitief overgaat. Op de dreumesgroep is al meer sprake van een dagritme. We volgen wel het ritme van de kinderen maar er wordt vaker samen aan tafel gegeten en gedronken.

Twee peutergroepen

Het spelend leren staat centraal, we laten de kinderen veel ontdekken en ervaren. De ontwikkeling  van het kind wordt nauwlettend gevolgd en gestimuleerd door middel van een observatie systeem. Op de peutergroepen is er ruimte om lekker te ravotten, knutselen aan tafel of heerlijk een boekje te lezen op de bank. Er is keuze uit veel soorten speelgoed, hierbij maken we gebruik van een bouwhoek, een autohoek en een poppenhoek.

Ook bieden we VE aan, voorschoolse educatie, voor u waarschijnlijk beter bekend als VVE (zie ‘Informatie’).

IMG-20170712-WA0027

Wilt u uw kind graag inschrijven op één van onze locaties?

Bereikbaarheid

Kinderopvang Prins Vleermuis Kernhem is met de auto bereikbaar wanneer u vanaf de N224 het parkeerterrein van winkelcentrum Parkweide oprijdt. Wij zitten aan de overkant van de Etos. Aan de Parkweide is ruim voldoende parkeergelegenheid. Komt u uit de wijk Kernhem? Onze ingang bevindt zich aan de Stakenberg, ook hier beschikken wij over voldoende parkeergelegenheid. Tegenover de ingang is een bushalte: vanaf bushalte Hogewoud is het slechts een minuut lopen naar onze kinderopvang. Daarnaast liggen al onze locaties binnen tien minuten vanaf treinstation Ede-Wageningen en binnen 5 minuten vanaf de A30.

Overeenkomsten

52 weken overeenkomst
51 weken overeenkomst
49 weken overeenkomst
40 weken overeenkomst
  • Een overeenkomst bestaat uit een 52 weken overeenkomst, u heeft alle weken opvang
  • Een overeenkomst bestaat uit een 51 weken overeenkomst, u heeft geen  opvang tussen kerst en oud & nieuw.
  • Een overeenkomst bestaat uit een 49 weken overeenkomst, u heeft geen opvang tussen kerst en oud & nieuw. Daarnaast heeft u twee weken binnen de bouwvak géén opvang. Welke weken dit zijn zullen wij jaarlijks bekijken en in de maand november voorgaand het jaar communiceren. In 2022 zijn het de weken 31 en 32 en in 2023 week 30 en 31.
  • Een overeenkomst bestaat uit 40 weken, u kunt enkel gebruik maken van de opvang buiten de schoolvakanties (regio midden Nederland) om. De schoolvakanties die gelden worden per locatie vastgesteld. U kunt geen gebruik maken van het ruilbeleid.

Niets dan lof

cijfer: 10

Super kdv, erg professioneel, huiselijke en warme sfeer. En de leidsters zijn erg lief. Flexibel in ruilen en dingen. En niet te vergeten: de locatie, geweldig!!

Juiste keuze op alle vlakken

cijfer: 10

Super en gezellige kinderopvang. Voor de kids vele mogelijkheden om te spelen en zich te ontwikkelen, samen met de andere kinderen. Tevens is de kinderopvang flexibel. Qua ruildagen en vervroegde opvang. Vervroegde opvang was voor ons een echt plus punt. En ook de prijs is leuk. Goedkoopste in Ede voor betere kwaliteit en service.

Blij met Prins Vleermuis

cijfer: 10

Onze tweeling gaat vanaf hun eerste jaar naar Prins Vleermuis. Voor mama heerlijk en voor de kinderen de leukste ochtenden van de week. Eindeloos boekjes lezen, rond scheuren op een loop auto, lekker buiten spelen. Hele lieve leidsters die écht van kinderen houden. Overleg met ouders als er iets is.  Kortom: Blij met Prins Vleermuis.…