Locaties

Wat biedt Kinderopvang Prins Vleermuis Campus?

Sinds april 2017 is de locatie Campus gevestigd in Wageningen. Deze vestiging bevindt zich op het terrein van de Wageningse Universiteit, tegenover zwembad De Bongerd. De kinderopvang is een onderdeel van Campus Plaza, waar ook restaurants en een supermarkt zitten. Campus Plaza is voor iedereen toegankelijk en onze kinderopvang dus ook. Uiteraard bieden wij kinderopvang aan medewerkers en (PHD-)studenten van de WUR en medewerkers van bijvoorbeeld Unilever, maar ook bieden wij kinderopvang aan eenieder die kinderopvang nodig heeft, ook buiten de Campus. We bieden kinderopvang aan kinderen die wel of geen Nederlands spreken en aan ouders die wel of niet uit Nederland komen. Sommige kinderen komen tijdelijk, andere kinderen komen als baby en zullen stoppen op de opvang wanneer zij 4 jaar zijn en naar de basisschool gaan. Ook bieden we VE aan op (beide peutergroepen), voorschoolse educatie, voor u waarschijnlijk beter bekend als VVE (zie ‘Informatie’).

De locatie Campus bestaat uit twee babygroepen, twee dreumesgroepen en twee peutergroepen. De babygroepen zijn voor kinderen in de leeftijd van 0 tot 2 jaar. De dreumesgroep is van1 tot 3 jaar en de peutergroep is voor kinderen in de leeftijd van 2 tot 4 jaar. Aan de beide buitenzijden van de kinderopvang hebben we een tuin, met aan de ene kant o.a. een trampoline en aan de andere kant o.a. een enorme zandbak. Onze groepen zijn huiselijk en praktisch ingericht, aangepast op de leeftijden van de kinderen.

Met de baby’s wordt veel geknuffeld en gekletst. Ook knutselen de leidsters met de kinderen, worden er cognitieve activiteiten gedaan en wordt er voorgelezen. Wandelen is een dagelijks geluksmomentje, en zullen wij zo vaak als het kan de omgeving met de kinderen ontdekken.
Bij de peuters wordt er veel vrij gespeeld en ze gaan er vaak op uit naar speeltuinen. Voor alle peuters is er iets wat zij leuk vinden of wat hen uitdaging biedt. Zo is de groep ingedeeld in verschillende hoeken, waardoor ieder kind zich kan terugtrekken tot wat hij of zij leuk vindt.

IMG-20170712-WA0027

Wilt u uw kind graag inschrijven op één van onze locaties?

Kinderopvang Prins Vleermuis Campus is met de auto bereikbaar wanneer u vanaf de Mansholtlaan het WUR-terrein op rijdt. Wij zitten aan de voorkant van het Campus Plaza. Aan de Plantage is voldoende parkeergelegenheid. Ook kunt u vanaf de Nijenoord Allee richting het zwembad rijden, maar dan rechtdoor gaan. Aan de linkerkant vindt u een aantal parkeerplaatsen, net buiten het campusterrein. Ook hebben we om de hoek een bushalte: vanaf bushalte Bornsesteeg is het slechts vier minuten lopen naar onze kinderopvang. Daarnaast liggen al onze locaties binnen tien minuten vanaf treinstation Ede-Wageningen en binnen 5 minuten vanaf de A12 (afslag Ede).

Overeenkomsten

49 weken overeenkomst
  • Een overeenkomst bestaat uit een 49 weken overeenkomst, u heeft geen opvang tussen kerst en oud & nieuw. Daarnaast heeft u twee weken binnen de bouwvak géén opvang. Welke weken dit zijn zullen wij jaarlijks bekijken en in de maand november voorgaand het jaar communiceren. In 2022 zijn het de weken 31 en 32 en in 2023 week 30 en 31.

Niets dan lof

cijfer: 10

Super kdv, erg professioneel, huiselijke en warme sfeer. En de leidsters zijn erg lief. Flexibel in ruilen en dingen. En niet te vergeten: de locatie, geweldig!!

Juiste keuze op alle vlakken

cijfer: 10

Super en gezellige kinderopvang. Voor de kids vele mogelijkheden om te spelen en zich te ontwikkelen, samen met de andere kinderen. Tevens is de kinderopvang flexibel. Qua ruildagen en vervroegde opvang. Vervroegde opvang was voor ons een echt plus punt. En ook de prijs is leuk. Goedkoopste in Ede voor betere kwaliteit en service.

Blij met Prins Vleermuis

cijfer: 10

Onze tweeling gaat vanaf hun eerste jaar naar Prins Vleermuis. Voor mama heerlijk en voor de kinderen de leukste ochtenden van de week. Eindeloos boekjes lezen, rond scheuren op een loop auto, lekker buiten spelen. Hele lieve leidsters die écht van kinderen houden. Overleg met ouders als er iets is.  Kortom: Blij met Prins Vleermuis.…