Uk en Puk!

Uk en Puk is een programma voor kinderen in de leeftijd van 0–4 jaar. Puk is een pop die samen met de kinderen de wereld ontdekt. Dit houdt in dat Puk meespeelt, mee doet tijdens kringmomenten en gezellig mee op pad gaat als de kinderen naar buiten gaan. Gedurende het jaar zijn er thema’s van Puk die aansluiten bij de belevingswereld van de kinderen en een verrijking kunnen bieden aan de interactie en activiteiten die aangeboden worden binnen en buiten. De missie van kinderopvang Prins Vleermuis is dat er geluisterd wordt naar de behoeftes van de kinderen en van daaruit kansrijke momenten gecreëerd worden om aan te sluiten met Puk activiteiten.

Uk en Puk leert baby’s, dreumesen en peuters nieuwe vaardigheden vanuit spelvormen. Bij ieder thema zijn er activiteiten uitgewerkt die aansluiten bij de leeftijdsgroepen van baby’s (0-1,5 jaar), dreumesen (1,5-2,5 jaar) en peuters (2,5-4 jaar). De activiteiten sluiten veelal aan bij het dagelijks ritme en daarnaast ter aanvulling van de (vrije) speelmomenten. De activiteiten zijn gevarieerd: spel in een themahoek, ontdekken, knutselen, voorlezen, kring expressie, bewegen, tijdens verzorgingsmomenten. De inrichting van de groep wordt aangepast, zodat de speel leeromgeving uitnodigt om daarnaast in het vrije spel een verrijking te kunnen bieden.

Niets dan lof

cijfer: 10

Super kdv, erg professioneel, huiselijke en warme sfeer. En de leidsters zijn erg lief. Flexibel in ruilen en dingen. En niet te vergeten: de locatie, geweldig!!

Juiste keuze op alle vlakken

cijfer: 10

Super en gezellige kinderopvang. Voor de kids vele mogelijkheden om te spelen en zich te ontwikkelen, samen met de andere kinderen. Tevens is de kinderopvang flexibel. Qua ruildagen en vervroegde opvang. Vervroegde opvang was voor ons een echt plus punt. En ook de prijs is leuk. Goedkoopste in Ede voor betere kwaliteit en service.

Blij met Prins Vleermuis

cijfer: 10

Onze tweeling gaat vanaf hun eerste jaar naar Prins Vleermuis. Voor mama heerlijk en voor de kinderen de leukste ochtenden van de week. Eindeloos boekjes lezen, rond scheuren op een loop auto, lekker buiten spelen. Hele lieve leidsters die écht van kinderen houden. Overleg met ouders als er iets is.  Kortom: Blij met Prins Vleermuis.…