Locaties

Wat biedt Kinderopvang Prins Vleermuis Kazerne?

 

Onze locatie Kazerne bevindt zich sinds juni 2011 op het voormalige kazerneterrein, Prins Maurits en ligt in een bosrijke omgeving. Sinds augustus 2019 zijn wij verhuisd naar een geheel gerenoveerd pand op een steenworp afstand van ons vorige pand.
Het is op 10 minuten loopafstand van station Ede-Wageningen. Onze locatie bestaat uit een babygroep, een dreumesgroep, een peutergroep en drie BSO groepen.  Door de bosrijke omgeving gaan we vaak naar buiten. Onze visie is: er bestaat geen slecht weer, alleen slechte kleding. Naast het bos gaan we ook vaak naar de Ginkelse Heide, de kinderboerderij, en spelen we buiten in de zandbak of bezoeken we één van de vele speeltuinen. We houden natuurlijk ook van knutselen, verkleden,  muziek maken, zingen, dansen en voorlezen.
Ook bieden we VE aan, voorschoolse educatie, voor u waarschijnlijk beter bekend als VVE (zie ‘Overige informatie).

De BSO heeft in de winterperiode ook de beschikking tot een sporthal één dag in de week. Daarnaast hebben we ook nog een aantal vaste bewoners, namelijk twee geiten, Simon en Kiki, en twee konijnen, Hanna en Olaf. Ze houden allemaal van knuffelen.

 

Daarnaast ligt onze locatie binnen vijf minuten vanaf treinstation Ede-Wageningen en binnen 10 minuten vanaf de A12 (afslag Ede) en A30 (afslag Ede-Noord).

3-4

Wilt u uw kind graag inschrijven op één van onze locaties?

Overeenkomsten

KDV:

 • Wij bieden op de babygroep en dreumesgroep enkel gehele dagopvang.
  Sinds oktober 2019 hebben wij ook peuter (2-4 jaar) ochtend groep, deze is geopend van 7:30 tot 13:00.
49 weken overeenkomst
 • Een overeenkomst bestaat uit een 49 weken overeenkomst, u heeft geen opvang tussen kerst en oud & nieuw. Daarnaast heeft u twee weken binnen de bouwvak géén opvang. Welke weken dit zijn zullen wij jaarlijks bekijken en in de maand november voorgaand het jaar communiceren. In 2022 zijn het de weken 31 en 32 en in 2023 week 30 en 31.

BSO:

40 weken contract
 • Een jaarcontract bestaat uit een 40 weken contract. Dit houdt in dat u alleen tijdens de
  schoolweken opvang heeft. Voor schoolvakanties dient u de opvang apart door te geven.
  U kunt dit wel voor een heel schooljaar vastleggen. Neem dan contact op met de
  locatiemanager en raadpleeg ons ‘ruilbeleid’.
40 weken contract
 • Een jaarcontract bestaat uit een 40 weken contract. Dit houdt in dat u alleen tijdens de
  schoolweken opvang heeft. Voor schoolvakanties dient u de opvang apart door te geven.
  U kunt dit wel voor een heel schooljaar vastleggen. Neem dan contact op met de
  locatiemanager en raadpleeg ons ‘ruilbeleid’.

Niets dan lof

cijfer: 10

Super kdv, erg professioneel, huiselijke en warme sfeer. En de leidsters zijn erg lief. Flexibel in ruilen en dingen. En niet te vergeten: de locatie, geweldig!!

Juiste keuze op alle vlakken

cijfer: 10

Super en gezellige kinderopvang. Voor de kids vele mogelijkheden om te spelen en zich te ontwikkelen, samen met de andere kinderen. Tevens is de kinderopvang flexibel. Qua ruildagen en vervroegde opvang. Vervroegde opvang was voor ons een echt plus punt. En ook de prijs is leuk. Goedkoopste in Ede voor betere kwaliteit en service.

Blij met Prins Vleermuis

cijfer: 10

Onze tweeling gaat vanaf hun eerste jaar naar Prins Vleermuis. Voor mama heerlijk en voor de kinderen de leukste ochtenden van de week. Eindeloos boekjes lezen, rond scheuren op een loop auto, lekker buiten spelen. Hele lieve leidsters die écht van kinderen houden. Overleg met ouders als er iets is.  Kortom: Blij met Prins Vleermuis.…